top of page

Kærlighedsgåder er en serie af Carey Heywood. Serien udspiller sig i lille-byen Ferncliff omkring en løst sammensat vennegruppe. Hver bog er en selvstændig historie som kan læses uafhængigt af hinanden. Carey Heywood fletter overbevisende historierne sammen, så dét der er hovedhistorien i én bog bliver en sidehistorie i de andre. Læser man alle tre bøger får man et bredere billede af vennegruppen og man bliver som altid overrasket over hvor legende let Heywood får det til at se ud.

Bøgerne kan læses uafhængigt.

Hvorfor nu_100dpi.jpg
9788793834170.jpg
Hvorfor ikke_150dpi.jpg

De fem bøger i Carey Heywoods Woodlake-serie foregår alle i den lille charmerende by Woodlake i New Hampshire. Bøgerne handler alle på den ene eller anden måde om Thompson-familien. Særligt de tre single-brødre Noah, Asher og Gideon og deres søster Abby. Bare for sjov er en lille ekstra historie om Paiges kusine Heather.

Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Men læser man flere eller måske endda dem alle, opdager man hvordan historierne glider ubesværet ind og ud af hinanden og danner en smuk helhed. Som altid får Carey Heywood det hele til at passe sammen på sin særlige Heywood-facon. Det virker så let, men det kræver i virkeligheden at forfatteren er rigtig god. Så god som Carey Heywood, faktisk.

9788793834743.jpg
Der_går_altid_et_tog_til_New_York_150dp
Hjem til stjernerne_150dpi.jpg
Lydbogsindlæseren i Woodlake_100dpi.jpg
Bare for sjov.jpg

De tre bøger i Carey Heywoods Carolina-serie foregår i den amerikanske sydstat Carolina og de udspiller sig på et baggrundstapet af sol, varme og høj luftfugtighed. De tre mandlige hovedpersoner, Clay, Luke og Mitch er venner og historierne flettes ind i hinanden, men kan sagtens læses uafhængigt.

Carolina-serien er på mange måder typisk for Carey Heywoods forfatterskab. Hendes hovedpersoner er almindelige mennesker, som lever almindelige liv, har almindelige men alligevel svære problemer. Og så kommer de ud for det der heldigvis også er ret almindeligt, nemlig at blive hovedkulds forelsket. 

En_skønne_dag300dpi.jpg
9788793544796.jpg
Dagens lys 150dpi.jpg

Med serien om Sarah og Will gjorde Carey Heywood sit indtog i Danmark. Serien fik med det samme en bred læserskare og Carey fik hurtigt mange danske fans. De har fulgt med og læst når der kommer nye Carey Heywood bøger i dansk oversættelse. Fanskaren vokser for hver bog, og selv om Carey bare bliver bedre og bedre vil Ham & Hun-serien alligevel nok for mange nok stå som noget særligt.
 

Seriens tre hovedbøger om Sarah og Will er ‘Ham’, ‘Hun’, ‘Dem’. Spin-off-romanen ‘Ifølge Sawyer’ handler om Sarahs veninde og ‘Godt naboskab’ er en lille ekstrahistorie om Beau og Bethany.

Hun
Dem100dpi.jpg
Ifølge_Sawyer_200dpi.jpg

De tre bøger ‘Lille toværelses med potentiale’, ‘I figentræets skygge’ og ‘Under samme himmel’ udgør serien ‘Familien Bergendahl’ af den populære svenske feelgood-forfatter Camilla Davidsson. Bøgerne deler persongalleri og kan læses uafhængigt af hinanden. Men hvis du regner med, at du vil læse alle tre bøger, så gør dig selv den tjeneste at læse dem i rækkefølge. Så folder de sig endnu mere ud. 

Lille toværelses med potentiale_100dpi.jpg
I_figentræets_skygge_150dpi.jpg
Under samme himmel_150dpi.jpg

Emma flytter til London for at få et forhold, men ender alene og uden identitet. For at finde sig selv og helbrede sig selv, tager hun på pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien. Tilbage i Stockholm indser hun behovet for et dybere liv. Hun lejer et sommerhus på Fårö og falder for både den spirituelle Olle og den velhavende Alex. Emma er splittet mellem de to og må finde en balance i sit personlige og professionelle liv. Hun planlægger endnu en pilgrimsrejse, men bliver afbrudt, da hendes mor får et slagtilfælde, hvilket tvinger hende til at konfrontere sin fortid.

Under mælkevejens stjerner.jpg
Pensionatet ved verdens ende
Englene danser i daggryet_100dpi.jpg
Sange i skumringen_100dpi.jpg
Himlen bærer dit navn_300 dpi.jpg

McConnell-serien består af fire selvstændige bøger, der følger forskellige personers historier og kan derfor læses uafhængigt.

I "Grib mig" starter Rowe Stanton på college og møder Nate Preeter, skolens baseballstjerne, men hun kæmper med skyldfølelse og sorg. I "Dig og alt derefter" følger vi Cass Owens, som forsøger at lægge sin promiskuøse fortid bag sig og begynder et nyt liv på college. Hun møder Ty Preeter, men hendes fortid forfølger hende, og hun må konfrontere den. "Den pige jeg var" handler om Paige Owens, som altid har været egoistisk. Da hendes søster har brug for hjælp, møder Paige Houston Orr og må vælge, hvem hun vil være, og om hun vil lukke kærligheden ind. "I din vildeste fantasi" møder vi DJ'en Casey Coffield som hører en sang, der handler om ... Ja, Casey Coffield. Sangen er god, men den sætter ham bestemt ikke i et positivt lys. Casey finder ud af, at sangen er skrevet af pigen Murphy – som han ikke kender. Casey beslutter sig for at undersøge, om Murphy kan hjælpe ham i karrieren. Men da han først lærer Murphy at kende, bliver det helt andre ting, der kommer til at optage Casey.

Grib mig_150dpi.jpg
Dig og alt derefter_100dpi.jpg
Den pige jeg var_100dpi.jpg
9788772311135.jpg

Træd ind i en verden af alfa-hanner og stærke kvinder i Aurora Rose Reynolds' serie "Indtil". Følg de fire Mayson-brødre, Asher, Trevor, Cash og Nico, mens de navigerer gennem kærlighedens uforudsigelige veje i Tennessee. De fire romaner, 'Indtil November', 'Indtil Trevor', 'Indtil Lilly' og 'Indtil Nico', tager dig med på en følelsesladet rejse fyldt med drama og passion. De fire brødre er overbevist om, at de ikke leder efter kærligheden, men de må alle ende med at give efter for de stærke og selvstændige kvinder, November, Liz, Lilly og Sophie, og sammen skaber de nogle utrolige match.

 

"Indtil July" er femte bind i serien, og den første der handler om nogle af de døtre og sønner, der kom ud af de legendariske kærlighedsmøder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie. Bøgerne kan læses uafhængigt. 

Forbered dig på at miste dit hjerte og blive fanget i en verden af passion og kærlighed. Advarsel! Bøgerne indeholder sexscener og stærke alfahanner. 

Indtil November
Indtil Trevor
Indtil Lily_150dpi.jpg
Indtil Nico_150dpi.jpg
Indtil July.jpg
9788772310831.jpg

Annika Estassys bøger foregår i den fiktive by Måneby, i det nordlige Sverige.

 

Den første bog fortæller historien om Leyla, der flytter ind i Agnes' have, mens hun passer sin søn efter at have forladt sin mand. I den anden bog følger vi Lina, der opdager, at hendes far er i live, og hendes families rejse mod tilgivelse og forsoning. I den tredje bog følger vi Maja, der bliver kirkegårdsleder i Måneby og står over for udfordringer fra en vanskelig udlejer og en gnaven kirkeværge. Selvom alle bøgerne foregår i Måneby, kan de sagtens læses hver for sig,

Grønne fingre søges_150dpi.jpg
En sang til Hedda_100dpi.jpg
Mange små løgne_150dpi.jpg

Pamela Fagan Hutschins serie i tre bind byder på romantik, stormfulde eventyr og humor.

 

Katie Connell, en advokat fra Texas, flygter til en tropisk ø efter en ydmygende sag. Men da hun graver i sine forældres mistænkelige dødsfald, opdager hun farlige hemmeligheder på øen og bliver fanget i et mysterium, der kræver voodoo. Hun finder et lig uden for sit hus, hendes mand forsvinder, og hun kæmper mod kriminelle, som vil gøre alt for at nå deres mål.

Farvel til Caribien300dpi.jpg
Fanget i Caribien300dpi.jpg
Paradis i Caribien.jpg

Natalie Deckers hjertevarme, underholdende og romantiske romaner handler om mod, udholdenhed og om at turde stå ved sig selv. Bøgerne kan læses uafhængigt.

 

Cheerleaderen Layla og footballspilleren Tyler kan ikke udstå hinanden. Da Layla ved en fejl sender en sms til Tyler, begynder de at skrive sammen. Tiden går, og Layla og Tyler bliver mere og mere forelskede i hinanden. Overlever kærligheden, når sandheden kommer frem?

Juliet Valentine kæmper med ensomhed og misundelse. Jared Black, en af de mest populære drenge på skolen, ønsker at invitere Juliet til Valentinsfesten. Jared forsøger at udtrykke sine følelser for Juliet gennem Valentinsgaver, men det går ikke som planlagt. Vil Jared nogensinde kunne vinde Juliet?

Forkert nummer300dpi.jpg
Forkert kys_150dpi.jpg

"Hvis jeg skal være helt ærlig", handler om Cameron, en populær elev på en fornem privatskole. Efter at have ydmyget en outsider til en fest, forsøger Cameron at vinde Andrews interesse tilbage. Da hun bliver en del af Brendans computerspils-omgangskreds, udfolder der sig en åbenhed, som hun hidtil ikke har kendt til. I "Den bedste tid" følger vi Fitz og Juniper, der møder hinanden på en collegetur og opdager alternative muligheder i forhold til deres første rigtigt voksne valg. Bogen berører temaer som at flytte hjemmefra, håndtere frygt og bevare håbet for fremtiden. Bøgerne kan læses uafhængigt.

Hvis jeg skal være helt ærlig
Den bedste tid_300dpi.jpg

Tre  om romantiske forviklinger og som alle skildrer uventet kærlighed, ægte venskab samt intens tiltrækning mellem hovedpersonerne.

 

"Det begyndte i en elevator" handler om Alexas og Drews tilfældige møde og deres følelser for hinanden. I "På udebane" indleder Nik og Carlos et trøsteforhold, men må beslutte, om det skal være mere seriøst. "Før brylluppet" følger Maddie og Theo, der oprindeligt hader hinanden, men ender med at blive tiltrukket af hinanden, mens de hjælper Alexa med forberedelserne til hendes bryllup. Bøgerne har gengangere i persongalleriet, som er hyggeligt at møde igen, men kan sagtens læses uafhængigt.

Det begyndte i en elevator
9788772310251.jpg
Før brylluppet.jpg

Julie Houstons romaner er fyldt med charmerende karakterer, dybe temaer og dejlig humor. Julie skaber en stemning af varme og romantik i en idyllisk engelsk landsby, mens historierne udforsker temaer: selvopdagelse, familiens hemmeligheder, stærke kvindeskæbner og ikke mindst kærlighed.

"En landsbyaffære": Cassie udnævntes som inspektør på Little Acorns, samtidig med at det afsløres, at hendes mand har været utro. Hun må forholde sig til udfordringerne livet, og samtidig opstår der en mulighed for, at kærligheden kan blomstre igen. "Hjem til Holly Close Farm": Efter at have mistet sit job og sin kæreste, flytter arkitekten Charlie hjem til sine forældre i Yorkshire. Hendes oldemor forærer hende og hendes søster en bygning på Holly Close Farm, og en hemmelighed afsløres. "Familiehemmeligheder": Da en ny smuk læge-vikar begynder på klinikken hvor Juno arbejder, bliver hun tiltrukket af ham. Samtidig vender hendes lillesøster, Lexia, tilbage til Yorkshire, og de fire søstre må se på hinanden med nye øjne.

Bøgerne kan læses uafhængigt.

En_landsbyaffære_150dpi.jpg
Hjem til Holly Close Farm
Familiehemmeligheder_150dpi.jpg
9788772310725.jpg

Aundrea har overlevet kræft og er nu rask. Hun er lykkeligt gift med sin livs kærlighed og drømmer om at stifte sin egen familie. Parker er nu klar til at gøre hendes drøm til virkelighed. Nogle gange bliver drømme overskygget af den dybeste frygt – frygten for at fejle. I deres situation er frygten for døden også en udfordring. Hvordan kan Aundrea hjælpe Parker med at overvinde frygten, når det samtidig er hendes egen største kamp? Sammen må de lære at leve med det som “En del af os”.

Restenafmig100dpi.jpg
En del af os300dpi.jpg

Maria Ernestams romaner er humoristiske fortællinger om forventninger, ensomhed og venskab. Begge bøger handler om at tage skæbnen i egne hænder og bruge ukonventionelle kneb for at opnå sine ønsker. De handler også om latter og gråd samt at finde kærligheden, men frem for alt at finde sig selv.

 

Lisbeth Cederström oplever flere udfordringer på én gang. Hendes ex-kæreste dukker op og samtidig skal Lisbeths køkken restaureres af en ukendt håndværker og hendes single-liv bliver sat på prøve. Lisbeths liv fortsætter med flere udfordringer, da et nyt par flytter ind i nabohuset, og konflikter opstår. Hendes kærestes loyalitet svigter, og krisen er reel. En gammel flamme dukker op med gode råd, støtte og muligvis et ønske om mere.

Bøgerne kan læses uafhængigt.

Brækkede ben_100dpi.jpg
Knuste æg og hjerter_150dpi.jpg

Jennifer L. Armentrout er en af de største romanceforfattere på den internationale scene. Hun skriver både romance-, fantasy- og New Adult-bøger. "Dette er for evigt" er en friends-to-lovers-romance og den første bog i serien "I følelsernes vold", to sexede og fristende fortællinger om kærlighed mellem unge voksne. Anden bog i serien "Forbrændt" er en klassisk Enemies-to-Lovers-romance om modet til at være ærlig, ikke mindst over for sig selv. Om at turde være anderledes og tro på fremtiden, selv når det ser svært ud. Bogen er andet bind i serien I følelsernes vold, men kan læses selvstændigt.

9788772310916.jpg
Forbrændt.jpg

Hos Palatium Books er vi vilde med julebøger og det samme er vores forfattere. Joanna Bolouri var den første af vores forfattere, der skrev en julebog HJEM TIL JUL og siden er det blevet til to mere, hvoraf den seneste er udkommet i år. Du finder her et bredt udvalg af sjove, varme og underholdende julebøger.

Hjem til jul300dpi.jpg
En storm før juletid_100dpi.jpg
En uønsket julegave_300dpi.jpg
En sang til Hedda_100dpi.jpg
Brækkede ben_100dpi.jpg
24 gode gerninger_150dpi.jpg
Jeg ønsker mig kun dig_150dpi.jpg
En juleaffære_omslag_140x215.jpg
bottom of page