top of page

Indtil Jax

Aurora Rose Reynolds

Indtil Jax

Efter nogle dramatiske begivenheder ønsker Ellie Anthony og hendes treårige datter, Hope, bare fred og ro. De står alene i verden og har ingen at stole på. Ellie leder på ingen måde efter kærlighed, mest af alt leder hun efter et sikkert sted at bo. Men da Jax Mayson insisterer på, at de skal bo hos ham, ser Ellie ingen anden udvej end at stole på ham. Også selvom hun er urolig over de følelser, han vækker i hende.
Første gang Jax ser Ellie, falder han for hende med et brag. Han ved, at det nu er hans tur til at opleve Mayson-forbandelsen. Jax' oplevelser som barn spejler på mange måder de udfordringer, Ellie står over for, og det giver ham en stærk trang til at beskytte de to piger og gøre dem til sin familie. Han er fast besluttet på at bevise, at han er manden, Ellie og Hope fortjener. Men han ved også, at det betyder, at han må gøre op med sin fortid – som han ikke har tænkt på i over 20 år.

Indtil Jax er sjette bind i Aurora Rose Reynolds' succesfulde Indtil-serie om November, Trevor, Lilly og Nico. I Indtil July og Indtil Jax følger vi nogle af de døtre og sønner, der kom ud af de legendariske kærlighedsmøder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie.

Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stærk alfa-han!

Indtil Jax

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Indtil-serien

6

Aurora Rose Reynolds

Emma Marie Holst

Silvana Nikolic

Until Jax

238

2024

Romance, Sexet romance

bottom of page