top of page

For familiens skyld

Julie Houston

For familiens skyld

Frankie Piccione er færdig med at løbe fra sit ansvar. I hvert fald indtil videre. Efter at være stukket af fra Westenbury i Yorkshire med et knust hjerte vender hun nu tilbage for at indtage sin plads i familiens virksomhed, Picciones Pickles and Preserves.
Virksomheden har brug for nye ideer, og Frankie ved, at hun kan bidrage til forretningen. Men det er ikke let. Hendes bror, Luca, modarbejder hende og har ansat den flotte Cameron Mancini i ledelsen. De holder øje med alt, hvad hun gør. Så Frankie må finde på noget særligt for at få dem til at anerkende hendes plads i virksomheden.

Frankies situation er kompliceret, men heldigvis får hun støtte fra både den nyligt pensionerede og højtelskede tante Pam og bedsteveninden Daisy. Da tingene endelig ser ud til at lykkes for Frankie, dukker en person fra fortiden op.

For familiens skyld har noget på hjerte og er fyldt med feelgood, romantik, familierelationer og stærke venskaber mellem kvinder. Julie Houston beskriver som altid svig og drama med en lethed og humor, der får siderne til at vende sig selv.

For familiens skyld

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Westenbury

4

Julie Houston

Rie Lund Rosenkilde

Silvana Nikolic

A Family Affair

390

2024

Feelgood

bottom of page