top of page

Jeg ønsker mig kun dig

Joanna Bolouri

Jeg ønsker mig kun dig

Nick er jurist og lige blevet arbejdsløs. Han er desperat og har svært ved at opretholde sin livsstil med en krævende kæreste, der gerne vil på ferie til Marbella. Han er nødt til at finde et ar- bejde. Til sidst bider han i det sure æble og siger ja til at være julemand i det lokale storcenter, selvom det slet ikke passer til det billede han har af sig selv. Nedturen er komplet da han bliver droppet af kæresten.
En dag opsøger den fireårige dreng, Alfie, julemanden for at bede om et ønske, der er helt anderledes end de ønsker som alle de andre børn beder julemanden om. Alfie ønsker sig bare, at hans mor bliver glad igen. Dette uselviske ønske på- virker Nick, og han kommer i tanke om at hans bedste ven og bofælle Matt og Alfies mor Sarah ville være et godt match. Efterhånden som Sarah og Alfie bliver en del af deres fælles liv, er der kun ét problem og det er at Nick selv forelsker sig i Sarah.
Hvad gør man når ens livs kærlighed er kæreste med ens bedste ven og man selv var den, der førte dem sammen? Joanna Bolouri har endnu engang skrevet en morsom og hjertevarm jule-feelgood-roman.

Jeg ønsker mig kun dig

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Joanna Bolouri

Camilla Engkjær Laursen

Grid, Silvana Nikolic

All I Want for Christmas

288

2021

Feelgood

bottom of page