top of page

En storm før juletid

Camilla Davidsson

En storm før juletid

Sidste år ved juletid var Alice en fremadstormende redaktør på det store Bremmer-forlag i Stockholm. Og så havde hendes kæreste netop friet til hende. Alt så godt ud. Men snart er det jul igen, og nu er Alices situation på ingen måde god. Hun er arbejdsløs, hun bor alene i en fremlejet lejlighed, og så har hun bare slet ikke lyst til at gå ud. Så på en måde passer det egentlig meget godt, at coronaepidemien rammer Stockholm.

Men de mange måneders isolation i lejligheden tærer på resurserne, og Alice bliver nødt til at tjene nogle penge. Så da hun får tilbudt at redigere et manuskript, siger hun ja. Også selv- om det er skrevet af en mandlig krimiforfatter, der har kastet sig over feelgood-genren. For at gøre ondt værre er manuskriptet en julebog, og hvis der er noget, Alice slet ikke har lyst til, så er det at fejre jul. Men samarbejdet med forfatteren viser sig at være alt andet end kedeligt, og langsomt åbner Alice op over for julen – og fremtiden. Og er den der forfatter egentlig ikke også ret sød?

EN STORM FØR JULETID er en skøn fortælling, der minder os om at huske at fortælle sandheden, også selvom man er bange for at blive såret. Og så er EN STORM FØR JULETID krydret med alt det, der kan holde ensomheden fra døren: Vi møder en lille pige ved navn Polly, en grå kat og ikke mindst den fantastiske dame i gården, der elsker at afholde coronaafstemte fester, der er pyntet godt op til jul.

En storm før juletid

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Camilla Davidsson

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

En storm i juletid

312

2022

Feelgood

bottom of page