top of page

Forbrændt

Jennifer L. Armentrout

Forbrændt

Den charmerende festpige Andrea Walters, med det vilde røde hår, sprudler af liv. Men bag facaden skjuler hun en usikkerhed over sit udseende og manglende tro på, at hun kan træffe de rigtige beslutninger. Hendes familie tror i hvert fald ikke på det, især ikke efter hun har droppet lægestudiet. Andrea kæmper med angstanfald og selvmedicinerer med alkohol og sovepiller i en grad, så hun er ved at miste kontrollen.

Tanner Hammond ved, hvad han vil. Han er brandmand og på vej til politiskolen. Han vil være betjent og en bedre betjent end sin far. Og så vil han have Andrea. Men Tanner har ry for at være en player, og det gør det bestemt ikke lettere at overbevise hende.

De fleste tror, at Andrea og Tanner kun har kendt hinanden et par år, men Andrea har været hemmeligt forelsket i Tanner i årevis. De to er konstant på kant og småskændes uophørligt. Men da deres venner Syd og Kyler inviterer dem med på ferie i en luksushytte, får de tid og mulighed for at komme tættere på hinanden. Og da de pludselig får et par dage alene, bliver der plads til, at tingene kan ændre sig – og måske udvikle sig. Men der er et problem: Tanner er slet ikke glad for Andreas forbrug af alkohol og piller – og det truer med at ødelægge den spirende forelskelse.

Forbrændt er en klassisk Enemies-to-Lovers-romance om modet til at være ærlig, ikke mindst over for sig selv. Om at turde være anderledes og tro på fremtiden, selv når det ser svært ud. Bogen er andet bind i serien I følelsernes vold, men kan læses selvstændigt.

Forbrændt

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

I følelsernes vold

2

Jennifer L. Armentrout

Emma Marie Holst

Silvana Nikolic

Scorched

254

2023

Romance

bottom of page