top of page

Mange små løgne

Annika Estassy

Mange små løgne

Da Maja bliver tilbudt et vikariat som kirkegårdsleder i Måneby, er der et par ting, hun ”glemmer” at fortælle præsten: at hun har verdenshistoriens mindst grønne fingre, og at hendes kørekort er udløbet. Men det kan hun altid få ordnet, før hun starter, selvom det måske ikke var så smart at hævde, at hun har anlagt en fantastisk køkkenhave i sin kolonihave. Særligt fordi hun ikke kan se forskel på toppen af gulerødder eller kørvel, og hun heller ikke har råd til at købe frø. For ikke at nævne, at det jo også koster en formue at tage kørekort. Så da Solveig, kommunaldirektørens nedladende kone, tilbyder Maja tyve tusind kroner for et værelse i Majas lejlighed, siger hun ja med det samme. Solveig er vred på sin utro mand, og derfor er hun måske indstillet på at hjælpe Maja med at afværge kommunaldirektørens seneste idiotiske projekt.

Solveig deler hverken Majas fleksible indstilling til sandheden eller hendes opfattelse af orden, og inden længe knager det i fugerne for det umage par. Da Solveig ovenikøbet finder en ung mand med ravfarvede øjne på sin sofa en morgen, bliver det hele lidt for meget.

Mange små løgne er den begivenhedsrige og humoristiske tredje del af Annika Estassys afholdte Måneby-trilogi, der begyndte med Grønne fingre søges og fortsatte med En sang til Hedda.

Mange små løgne

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Måneby-trilogien

3

Annika Estassy

Anita Frank Goth

Grid, Silvana Nikolic

Många lögner små

334

2022

Feelgood, Skønlitteratur, Relationsroman

bottom of page