top of page

En juleaffære

Joanna Bolouri

En juleaffære

Kate og Ed bor i London. Hun er en ambitiøs skilsmisseadvokat med store drømme om at klatre op ad karrierestigen. Han er godt tilfreds med sit job som musiklærer og drømmer mest om at stifte familie. De er begge vokset op i den idylliske by Castleton og har været kærester siden teenageårene.

Kate og Ed tager altid hjem til jul sammen, og normalt strømmer festlige julehits ud af bilens højttalere. Men i år er det anderledes. I år er bilen fyldt med en iskold tavshed, efter at et voldsomt skænderi har afsløret, at de vil noget forskelligt i livet. Det eneste, de er enige om, er, at deres forhold skal stoppe, og at de ikke vil ødelægge julen for deres familier. De har tre julebesøg på programmet, og med faste smil på læberne kører de afsted for at møde deres respektive svigerfamilier en sidste gang.

Med tre julefrokoster, en gammel flamme under misteltenen og deres familiers forventninger er der lagt op til, at hjerternes fest bliver alt andet end hjertelig. Der vil være kalkuner, skænderier og raserianfald i massevis, men det bliver helt sikkert en jul, de aldrig glemmer.

Joanna Bolouri har igen skrevet en charmerende juleroman, der med en blanding af ømhed og humor fortæller om livet, kærligheden og alt det, der følger med.

En juleaffære

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Joanna Bolouri

Claus Lund Rosenkilde

Silvana Nikolic

Driving Home for Christmas

307

2023

Rom-Com, Second Chance Romance;

bottom of page