top of page

En landsbyhemmelighed

Julie Houston

En landsbyhemmelighed

Jennifer Baylis-Lewis er forgabt i engelsk litteratur fra romantikken, særligt Lord Byron. Hun kan ikke vente med at fordybe sig i romantikken, som studerende på Cambridge. En dag taber hun vejret, da hun møder en nulevende udgave af Lord Byron på campus. Laurie Lewis er lige så høj, mørk og smuk, med hypnotiserende marineblå øjne, men også selvsikker og uopnåelig.

Jennifer og Laurie får to børn, og Jennifer arbejder for et forlag og skriver selv, og føler, at hendes lykke er gjort. Men Laurie er ikke altid til at regne med, og på et tidspunkt bliver hans eskapader og løgne for meget. Jennifer gør alt for at holde sammen på familien, og i forsøget må de sælge huset og flytte til Lauries fødeby, Westenbury, og bo i Lauries barndomshjem tæt på svigerfamilien.

Jennifer finder sig selv i et ukendt landsbyliv, skeptisk og overbevist om, at det kun er midlertidigt, og at familien snarligst er på vej tilbage til London. Landsbyen viser sig dog at være alt andet end kedelig og byder på både nye venskaber, hestevæddeløb, gangstere og spændende familiehemmeligheder – og en mand, der får det til at kilde i maven igen. Problemerne med Laurie kan hun ikke længere lukke øjnene for, og Jennifer ender med at skulle træffe et valg, der vil afgøre hendes fremtid for altid.

'En landsbyhemmelighed' er en gribende fortælling om kærlighed, tilgivelse og de svære valg, der former vores liv. Denne roman er en del af Julie Houstons elskede serie, Westenbury, der foregår i den charmerende landsby i Yorkshire. 'En landsbyhemmelighed' kan læses selvstændigt, men fans af serien vil genkende de rige karakterer og dybe temaer, som Julie Houston er kendt for.

En landsbyhemmelighed

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Westenbury

5

Julie Houston

Frederikke Anna Møller

Grid, Silvana Nikolic

A Village Secret

383

2024

Feelgood

bottom of page