top of page

Knuste æg og hjerter - en helt umulig påske

Maria Ernestam

Knuste æg og hjerter - en helt umulig påske

Til jul sidste år var det, som om alt var på skinner for Lisbeth Cederström i Frillesås. Hun trivedes i sit job som lærer, boede godt i sit lille hus ved havet og havde en ny kærlighed i sit liv. Og det var lykkedes hende at overholde løftet til sig selv om aldrig at lade sig styre af andre.

Men lykken varer sjældent ved, og da påsken nærmer sig, flytter et nyt par ind i nabohuset. Snart er uenighederne i gang om skel, samvær og en hane, som galer om natten, mens naboen digter en anden virkelighed på de sociale medier. På skolen begynder der at gå rygter om, at Lisbeth har nydt godt af sin ekskærestes firma, der er under svindelanklage, og at hun er uegnet til at vikariere som rektor. Da også kærestens loyalitet svigter for at gøre ekskonen tilfreds, er krisen reel. Hvad sker der, når en gammel flamme så ubesværet dukker op med gode råd, støtte og måske et ønske om mere?

Knuste æg og hjerter – En helt umulig påske er en sjov og underfundig fortælling om relationer, svig og om at komme igen. Om hvordan tilværelsen kan vælte fra den ene dag til den anden og om at tage sin skæbne i egne hænder med de midler, der kræves. Om list og unoder, latter og gråd og ensomhed. Og om at forstå, hvem der er ens rigtige venner, og hvem der egentlig elsker en.

Om forfatteren
Maria Ernestam er født i Uppsala, hvor hun har læst engelsk og matematik. Hun har gået på Journalisthøjskolen i Göteborg og har taget en Master of Arts i statskundskab i USA. Herefter var hun udenrigskorrespondent i Tyskland i flere år for Veckans affärer og radio. Ernestams bøger har solgt over en million eksemplarer, og hun er særligt populær i Frankrig og Tyskland. I Frankrig har hun vundet flere litterære priser. Hun debuterede i 2005 og er udgivet i 13 lande.

Knuste æg og hjerter - en helt umulig påske

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Helt umulig-serien

2

Maria Ernestam

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

Knäckta ägg och krossade hjärtan – en alldeles omöjlig påsk

340

2022

Feelgood, Skønlitteratur, Relationsroman

bottom of page