top of page

Indtil July

Aurora Rose Reynolds

Indtil July

Dyrlæge og motorcykelentusiast, July Mayson, kan ikke forklare sin intense tiltrækning til Wes Silver. Han er ærligt talt noget af en bad boy, der tilsyneladende bruger det meste af sin tid enten på værkstedet eller i bikerklubbens hovedkvarter. July ved godt, at det kan være farligt at være sammen med Wes, men hun ved også, at hun ikke kan modstå ham … og det skal hun fortælle sin overbeskyttende far, Asher Mayson.

Wes Silver er ikke på jagt efter kærlighed, men det ændrer sig, første gang han møder July Mayson. Hun giver ham bogstaveligt talt et elektrisk stød, og Wes falder fuldstændigt for den selvstændige og uafhængige Julys charme. Da han opdager, at July er rodet ind i alvorlige problemer, bliver han mere og mere besluttet på at beskytte hende.

Indtil July er første bind i serien Indtil hende, der sammen med serien Indtil ham udgør fortsættelsen af Aurora Rose Reynolds' succesfulde Indtil-serie om November, Trevor, Lilly og Nico.
I de to nye serier følger vi nogle af de døtre og sønner, der kom ud af de legendariske kærlighedsmøder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie.

Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stærk alfa-han!

Indtil July

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Indtil-serien

5

Aurora Rose Reynolds

Emma Marie Holst

Silvana Nikolic

Until July

242

2023

Romance, Sexet romance

bottom of page