top of page

Indtil June

Aurora Rose Reynolds

Indtil June

June Mayson og Evan Barristers stormende forelskelse endte med et lynhurtigt og hemmeligt bryllup lige før Evan blev udsendt. June lover at vente på ham, for hun er fuldt ud klar over, at hendes følelser for Evan aldrig kommer til at forandre sig. Men da hun modtager skilsmissepapirerne fra ham, mens han stadig er i udlandet, er der ikke rigtig andet at gøre end at lægge ham bag sig.
Der er ikke andre, der kender til hverken ægteskabet eller skilsmissen, da June flytter tilbage til sin families hjemby. Hun bliver derfor noget overrasket over at møde Evan og samtidig være mere eller mindre tvunget til at befinde sig i hans selskab. Hun gør alt, hvad der står i hendes magt, for at ignorere, at hun stadig føler sig draget af ham, for hun er vred over fortiden. Men hun har svært ved at ignorere den smerte, hun kan se i hans blik, hver gang de får øjenkontakt.
June Mayson er datter af Asher og November fra Indtil November og dette syvende bind i serien INDTIL, lader intet tilbage at ønske i for- hold til de fantastiske relationer i Mayson-familien, seksuel spænding og forelskelse med kilden i maven.

Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stærk alfa-han!

Indtil June

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Indtil-serien

7

Aurora Rose Reynolds

Emma Marie Holst

Grid, Silvana Nikolic

Until June

234

2024

Sexet romance, Romance

bottom of page