top of page

Visum

Lizzie O’Hagan

Visum

Maya har en hemmelighed: Hun har arvet sin fars luksuslejlighed i London, selv om hun ikke har set ham, siden hun var to år gammel. Dengang forlod han Maya og hendes mor, og siden har Mayas mor lært hende at være selvstændig og uafhængig.

Maya skriver ph.d. i kønsstudier, og hun ønsker ikke at tage imod noget fra nogen – og slet ikke en ukendt far – så hun fortæller ikke nogen om arven. Men da hun pludselig mangler et sted at bo, er den overdådige lejlighed måske den eneste løsning.

Jack er fra New Zealand. Han har hårdt brug for et visum for at kunne blive i London, for New Zealand er det sidste sted i verden, han har lyst til at være. Men at få et visum er ikke så ligetil – medmindre man da gifter sig med en englænder. Og da Maya alligevel ikke tror på ægteskabet som institution, virker et proformaægteskab som løsningen på alle problemer. Jack får sit visum, og Maya får en undskyldning for at flytte ind i luksuslejligheden sammen med Jack – for Jacks skyld, selvfølgelig.

De to lever i et lykkeligt, sexfrit ægteskab, indtil Jack en dag begynder at date en anden kvinde ... og Maya opdager, at hun er faldet – ukontrolleret og ufatteligt upraktisk – for sin egen mand.

Visum er en sød slow-burn romance om, hvordan to mennesker finder hinanden på trods af hemmeligheder og voldsomme ar på sjælen.

Visum

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Lizzie O’Hagan

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

The Visum

353

2023

Romance

bottom of page