top of page

Vingårdens vilde blomster

Jen Devon

Vingårdens vilde blomster

Rowan McKinnon tror ikke på kærligheden. Hun har nok at gøre med at færdiggøre sin ph.d. i botanik og lejlighedsvise engangsknald. Med både en usikker barndom med en omsorgssvigtende mor og en manipulerende eksforlovet har hun helt og holdent afskrevet eksistensen af ægte kærlighed og har i stedet fundet et hjem i sine to nære veninder. Men da hendes akademiske karriere kører af sporet, tilbydes hun muligheden for at genoprette en vingård i Pennsylvania. Hun kaster sig ud i arbejdet med at give vinmarkerne fornyet liv. Hendes udfordring bliver dog ikke det botaniske arbejde, men derimod en hvis Harrison Brady – og hans familie. For i familien Brady ser Rowan det, hun aldrig selv er blevet forundt: en lykkelig og kærlig familie.

Det er Harrys forældre, der har købt den gamle vingård, og Harry rejser til Pennsylvania for at hjælpe dem med istandsættelsen. Egentlig er Harry næsten færdiguddannet som læge, men efter han under traumatiske omstændigheder mistede en patient, er han endt i et dybt, sort hul. Harry er godt klar over, at hans familie beder ham hjælpe med istandsættelsen for at få ham ud af sit tungsind, men han tror ikke rigtigt på det. Da han ankommer til vingården og møder Rowan, ser han dog alligevel et lys for enden af tunnelen.

Vingårdens vilde blomster følger to forrevne sjæle, der finder hinanden og langsomt heles. Sammen udforsker de, hvad kærlighed er, og de erfarer, hvor let den kan gå i stykker.

Vingårdens vilde blomster

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Jen Devon

Mette Wigh Tvermoes

Grid, Silvana Nikolic

Bend Toward the Sun

413

2022

Feelgood

bottom of page