top of page

Vejrpige

Rachel Lynn Solomon

Vejrpige

Ari Abrams har altid været fascineret af vejret, og hun elsker næsten alt ved sit job som tv-meteorolog. Men hendes chef og mentor, den legendariske vejrekspert Torrance Hale fra Seattle, kæmper med sin egen turbulente storm: et kompliceret forhold til sin eksmand og stationens nyhedsdirektør, Seth. Ari, hvis liv ellers altid er fyldt med optimisme og solskin, savner den vejledning fra sin mentor, som hun har brug for, og det frustrerer hende.
Den eneste person, der ser ud til at forstå Aris følelsesmæssige klima, er den blide og reserverede sportsreporter, Russell Barringer. Efter en katastrofal firmafest beslutter Ari og Russell at hjælpe hinanden med at løse deres chefers forholdsproblemer, og de håber samtidig at forbedre forholdene for alle på stationen. Med hemmelige gaver og dobbelt-dates forsøger de at genantænde gnisten mellem Torrance og hendes eksmand.
Men deres velmenende indblanding får uventede konsekvenser, da Ari og Russell begynder at se hinanden på en ny måde. I takt med at Ari og Russell arbejder tæt sammen, er Ari nødt til at lade ham se sider af sig selv, som hun normalt holder skjult for alle. Spørgsmålet er, om han kan omfavne både hendes mørke skyer og hendes blå himmel.
Er Ari og Russell klar til de romantiske omvæltninger, deres planer vil bringe?

En tv-meteorolog og en sportsreporter slår sig sammen for at genforene deres fraskilte chefer med uforudsete resultater i denne charmerende romantiske komedie fra forfatteren af Ekskærester on air.

Vejrpige

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Rachel Lynn Solomon

Rie Lund Rosenkilde

Silvana Nikolic

The Weather Girl

334

2024

Feelgood

bottom of page