top of page

Skulle spørge for en ven

Sara Molin

Skulle spørge for en ven

Lydia Dunge har fuld knald på karrieren som enhedsleder i fængslet Vinterbo. Samtidig er hun i gang med at planlægge både sit bryllup og en begravelse. Med en dement morfar, fire egenrådige søskende og en mor, der ikke virker til at sørge over sin mors død, gør Lydia sit bedste for, at mormoren skal komme godt herfra. Men hendes forlovede, Douglas, føler sig tilsidesat af hendes lange arbejdsdage og prioritering af familien. Lydias familie er vilde med ham, men hans indvendinger mod hendes småkaotiske familie bliver mere og mere højlydte. Og da bryllupsplanlægning og begravelsesplanlægning falder sammen, gør forholdet til Douglas det også.

Ved en fejl sender Lydia en sms, der var tiltænkt Douglas, til Ninos, en komplet fremmed. Det bliver startskuddet på en samtale, som bliver Lydias faste holdepunkt i de hektiske måneder frem til begravelsen, hvor hun bor på skift hos sine søskende, som hun pludselig ser nye sider af. Hemmeligheder afsløres, mennesker forandres, og da begravelsen nærmer sig, er intet længere det samme.

Skulle spørge for en ven er en skøn roman om at genfinde sig selv og sin familie, hvad der bringer glæde i livet og i kærligheden, og hvordan man finder ud af, hvad fremtiden bør indeholde.

Skulle spørge for en ven

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Sara Molin

Anita Frank Goth

Grid, Silvana Nikolic

Frågar åt en vän

308

2023

Feelgood

bottom of page