top of page

Kvinder er de vildeste skabninger

Andrea Dunlop

Kvinder er de vildeste skabninger

I denne vildt vanedannende roman tager tre oversete kvinder kampen op mod den charmerende, manipulerende tech-iværksætter, der skrev dem ud af sin virksomheds historie.

Anna Sarnoff er stadig påvirket af sin hurtige skilsmisse fra tech-wunderbarnet Jake Sarnoff. Hun blev tvunget ud af det firma, hun hjalp Jake med at opbygge, og Anna forsøger at samle stumperne af sit liv, navigere i farvandet som eneforælder til deres to teenagedrenge og tilpasse sig sin nye rolle som ekskone. For at gøre tingene mere komplicerede vil Jake have hende tilbage ... og hans overtalelsesevne frister hende til at sige ja.

I den anden ende af byen har den strålende og slående Samanta Flores-Walsh, Jakes kæreste fra college, travlt med at opdrage sin teenagedatter og drive sit blomstrende yogastudie. Selvom deres forhold sluttede for mange år siden, gnaver ubesvarede spørgsmål fra deres tid sammen i hende, og da hun hører, at Jake planlægger at børsnotere sin milliardvirksomhed, begynder hun at spekulere på, om det måske stadig er muligt at opnå retfærdighed.

Endelig er der Jakes meget yngre nye kone, Jessica, som kæmper for at holde sig oven vande som nybagt mor, mens hendes højtprofilerede mand bliver mere og mere fjern.

I de velhavende enklaver i Seattles tech-elite bliver disse tre kvinders liv viklet ind i hinanden, efterhånden som gamle hemmeligheder tvinges op til overfladen og truer med at ødelægge deres familier. Kvinder er de vildeste skabninger er en feministisk feelgood roman, skrevet med knivskarp intelligens og hjerte og er et brændende blik på familiens kompleksitet og de forhindringer, kvinder navigerer i i alle aspekter af deres liv.

Kvinder er de vildeste skabninger

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Andrea Dunlop

Claus Lund Rosenkilde

Grid, Silvana Nikolic

Women Are The Fiercest Creatures

277

2024

Feelgood

bottom of page