top of page

Kærlighed og surdej

Klara Witt

Kærlighed og surdej

Sara bor i en lejlighed i Ørestaden sammen med Daniel. Hun er rodet, spontan og lidt dramatisk. Okay – ret drama- tisk. Han er rolig, klog og sjov på sådan en lidt tør måde, som hun elsker og hader på samme tid. Og så er han hendes bedste ven.

Den 11. marts 2020 kollapser deres verden og hverdag, da statsministeren toner frem på fjernsynsskærmen og lukker landet ned.

Foråret bliver fyldt med angst og rastløshed og bekymrede overvejelser om fremtiden. Og skænderier. Men også af trøst, skøre rutiner og (lange) kram.

Omgivet af puslespil og surdej bliver stemningen i lejligheden mere og mere elektrisk, og Sara lægger pludselig mærke til irriterende detaljer som Daniels nøddebrune øjne, og hvor dejligt han dufter. Men det ville være for sindssygt at sætte deres venskab over styr. Det ville hun aldrig gøre ... medmindre det bare er en undtagelse midt i en undtagelsestilstand. Så er det vel okay – ikke?

Kærlighed og surdej er en romantisk komedie om venskab og vilde følelser. Om at vælge og vakle. Og om at turde slippe kontrollen og køre ud i livet uden ruteplan.

Kærlighed og surdej

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Klara Witt

Grid, Silvana Nikolic

234

2023

Feelgood, Romance

bottom of page