top of page

Janes egen bro

Carey Heywood

Janes egen bro

Det sværeste i livet er at vide, hvilke broer man skal krydse, og hvilke man skal brænde. Jane Martin synes, hun har regnet det hele ud. Hun er i gang med college, hvor hun virkelig får lov at udfolde sit kreative talent som tegner og maler. Hun har endelig fået hul på det sociale liv og har fået sig en særligt god veninde, Lacey. Jane er også blevet kærester med den populære Wyatt, der har en strålende fremtid foran sig.

I sin jagt på det perfekte liv med den helt rigtige kæreste kommer Jane i løbet af college til at glemme, hvad der egentlig gør hende glad. Hun lægger sit kreative frirum i kunsten og mange andre sider af sin personlighed til side for at kunne passe ind i en mere klassisk rolle som medfølgende kommende hustru. Da forholdet til Wyatt ikke helt udvikler sig, som hun havde håbet på, bliver hun dybt ulykkelig og ved ikke, hvad hun skal stille op. Jane må i gang med det store arbejde at mærke efter, hvad hun egentlig vil med livet.

JANES EGEN BRO er Carey Heywoods debut og viser os, hvordan forfatterskabet begyndte. Det er en sød og romantisk historie om at finde sig selv. Heywood skriver allerede her, så det er nemt at holde af hovedpersonen Jane, mens hun bevæger sig igennem udvikling, hjertesorg og forelskelse.

Janes egen bro

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Carey Heywood

Thomas Kirkegaard

Grid, Silvana Nikolic

A Bridge of Her Own

239

2022

Feelgood

bottom of page