top of page

I figentræets skygge

Camilla Davidsson

I figentræets skygge

Susannes værste mareridt bliver til virkelighed, da hun bliver forladt af sin mand, som har mødt en yngre kvinde. Som 53årig må hun nu se i øjnene at hun lagde sine æg i den forkerte kurv, da hun som ung valgte at opgive fuldtidsarbejde og hellige sig familien. Nu er begge hendes store døtre, Sofia og Lovisa flyttet hjemmefra og hendes karriere består af en deltidsstilling uden store fremtidsmuligheder. Hendes eksmand er blevet far igen og har hverken tid eller lyst til at tale med hende, og da slet ikke til at hjælpe med at afhænde deres fælles værdier.

Susanne har også for nyligt mistet sin mor, der dog har efterladt hende et charmerende ismejeri i en afkrog på Gotland. Her påtænker hun at sortere de fælles ejendele fra den store villa i Stockholm og samle kræfter efter skilsmissen. Men en større vandskade lægger forhindringer i vejen for at hun kan sælge ismejeriet og hvordan nu med forsikring, økonomi og praktisk håndtering af de mange uvante opgaver? Der er meget Susanne må tage hånd om og nu helt alene.

En dag dukker en vranten men elegant nabo op i gårdspladsen i den tro at Susanne afholder loppemarked. Det har på ingen måde været i Susannes tanker, men naboens vedholdenhed gør at hun må gentænke sin situation og bliver slynget ind i livet igen.

I figentræets skygge kan læses uafhængigt men er en fortsættelse af læsersuccesen Lille toværelses med potentiale. Det er en varm og kærlig fortælling om at rejse sig når man er faldet og om modet til at stå ved sig selv og det man tror på.

Camilla Davidsson har solgt mere end 150.000 bøger i Sverige. I figentræets skygge er hendes 6. roman.

I figentræets skygge

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Susanne & Leo

1

Camilla Davidsson

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

I fikonträdets skugga

302

2020

Feelgood

bottom of page