top of page

Havestue med søudsigt

Hanna Blixt

Havestue med søudsigt

Da Nora opdager, at hendes kæreste gennem flere år er hendes utro, flygter hun fra deres luksuriøse lejlighed i Stockholm til Leksand og lejer en gammel lille hytte, der ikke engang har strøm. Det fikser naboen i blærerøvsbygningen dog, og elektriciteten mellem de to begynder samtidigt at gnistre. De får sværere og sværere ved at holde sig fra hinanden, men føler begge, at deres personlige bagage er i vejen for et forhold.

Claes er forfatter, men hans karriere har set bedre dage. Til en mislykket bogsignering møder han en gammel mand, og Claes bliver grebet af den historie, som manden begynder at fortælle om sit liv. Så grebet, at han føler sig nødsaget til at blive i den lille by og høre mere. Så mens han frister den gamle mand med uanede mænger af kaffe og kage og kæmper for at få mest muligt ud af hans flygtige klare øjeblikke, får Claes skrevet sit livs bedste bog. Men er den hans at dele med verden?

Havestue med søudsigt af Hanna Blixt er en varm, romantisk og humoristisk julefortælling, der fletter livsfortællinger sammen i en duft af kanel, nelliker og gløgg. Forfatteren Hanna Blixt skriver levende og varmt om sin hjemby.

Havestue med søudsigt

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Hanna Blixt

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

Glasveranda med sjöutsikt

244

2021

Feelgood

bottom of page