top of page

Første gang

Margot Wood

Første gang

Der er mange ting, der skal prøves for første gang, når man starter på sin videregående uddannelse. Nogle studerende går ind i deres første år på college med en klar idé om, hvad de skal bruge uddannelsen til resten af livet. Elliot McHugh er ikke en af den slags studerende. Det ligger fjernt for hende at få besluttet sig for sit speciale, for hun har alt for travlt med at opleve alt det andet, college kan byde på. For første gang er det muligt at danse hele natten, og for første gang kan hun gå til fester ude i byen. Elliot kaster sig energisk over at få nye venner og få al den sex, der kan lade sig gøre i en halvandenmandsseng på et kollegieværelse.

Men da realiteterne indhenter Elliot, og det kommer bag på hende, at det allerede er tid til eksamen, tøver hun med at tage ansvaret for sine handlinger. Var det nu så fantastisk med al den uforpligtende sex? Var det nu så smart ikke at vælge studieretning, og skulle hun have spist bare lidt sundere? Og da hendes veninde Lucys kæreste viser sig at være et kæmpe røvhul, er hun usikker på, hvordan hun skal tackle det.

Elliot er måske nok verdensmester i at sætte sig selv i uheldige situationer. Men hvis hun er ærlig over for sig selv, kan hun måske finde ud af, lige præcis hvad det er for et menneske, hun ønsker at være. Og måske blive forelsket, mens hun gør det.

Første gang er en hylemorsom og sårbar coming-of-age-roman om de vilde erfaringer og store fejltagelser, en ung kvinde kan gøre sig som førsteårselev på college.

Første gang

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Margot Wood

Thomas Kirkegaard

Grid, Silvana Nikolic

Fresh

300

2022

YA, Feelgood, New Adult

bottom of page