top of page

Før daggry

Anna Lönnqvist

Før daggry

Cape Cod, USA 1965: Audrey, den ældste datter af en familie med svenske rødder, står overfor et svært valg. Hendes familie er økonomisk presset, så det passer fint, at den velhavende og noget ældre Salomon frier til hende. Problemet er bare, at Audrey ikke er interesseret i den følelseskolde og stive Salomon. Under påskud af at ville se, hvor familien stammer fra, flygter hun fra familiens forventninger og tager arbejde på en småbørnskoloni i Stockholms skærgård.

Stockholm 2022: Céline Sarri kæmper med at finde vej i livet. Alt ændres, da hun opdager, at hendes farmor, som hun aldrig har mødt, lever og ønsker kontakt. Célines mor har aldrig villet tale om Célines far, og nu kan hun endelig få svar på alle sine spørgsmål. Men Célines søgen efter sit ophav river op i gamle sår hos alle involverede.

Spændinger og gamle familiehemmeligheder bølger ind i nutiden. Måske er det nødvendigt at gøre op med fortiden én gang for alle? Måske er det ikke for sent?

Før daggry er feelgood krydret med kvindeliv og komplekse relationer. Det er en gribende kærlighedsfortælling om en sommer, hvor alt forandres. Om hvad vi er villige til at ofre for vores familie og om umulig kærlighed. Anna Lönnqvist har endnu en gang skrevet en varm roman om at finde sig selv gennem en anden, fyldt med romantik og længsel.

Før daggry

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Anna Lönnqvist

Claus Lund Rosenkilde

Silvana Nikolic

Innan morgonen gryr

371

2023

Feelgood

bottom of page