top of page

Enkeltbillet til Indien

Cassandra Brunstedt

Enkeltbillet til Indien

Modejournalisten Ella Franks vildeste drøm går i opfyldelse, da hun accepterer stillingen som chefredaktør for verdens største modemagasin, som er ved at blive lanceret i Skandinavien. Men midt i drømmen indser Ella, at hun skulle have været mere forsigtig med, hvad hun ønskede sig. Det tilbud, der virkede for godt til at være sandt, med indflydelse, penge og luksuriøse champagnearrangementer, viser sig snart at være netop det – for godt til at være sandt. Og en ulykke kommer sjældent alene. Da Ellas liv falder fra hinanden, ved hun ikke længere, hvad hun skal gøre.

Udmattet og skuffet booker hun en enkeltbillet til Indien og tjekker ind på en ashram. Der møder hun meditationslæreren Amit, som åbner hendes øjne på flere måder, end hun troede var muligt.

Enkeltbillet til Indien er en feelgood-roman om at nå en blindgyde og lære at finde nye veje fremad. Om livsforandrende indsigter og den magi, der kun kan opstå, når man sætter farten ned og giver plads til den. Bogen var finalist i årets Feelgood hos Adlibris i 2022.

Enkeltbillet til Indien

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Cassandra Brunstedt

Rie Lund Rosenkilde

Grid, Silvana Nikolic

En enkel till Indien

351

2024

Feelgood

bottom of page