top of page

En aften i juni

Anna Lönnqvist

En aften i juni

Ella og Benn mødtes første gang uden for forlystelsesparken Gröna Lund i Stockholm en juniaften i 2007. De går hver til sit igen efter en uforglemmelig aften, men er begge sikre på, at de snart kommer til at mødes igen.

12 år senere arbejder Ella som manuskriptlæser på et forlag og er netop blevet tilbudt at være ghostwriter på biografien om den legendariske, men komplicerede Fredrika Bergh – en af Sveriges mest fremtrædende erhvervskvinder. Ella har aldrig glemt den aften med Ben, så da han overraskende dukker op ved en fest på forlaget, bliver hun forvirret. På den ene side er hun fast besluttet på, at en aften for så længe siden ikke skal forandre noget i hendes liv nu, men på den anden side bliver hun i tvivl. Jo længere hun kommer i arbejdet med bogen om Fredrikas liv, desto mere usikker bliver hun på sit eget. Skal hun virkelig begå de samme fejltagelser, som Fredrika engang gjorde, eller tør hun vove at give slip på alles forventninger og leve livet for sin egen skyld?

En aften i juni er feelgood krydret med kvindeliv, kærlighed og komplicerede relationer. Det er en varm og fin relationsroman, der giver stof til eftertanke om livsvalg og konsekvenserne heraf.

En aften i juni

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Anna Lönnqvist

Rane Rørdam Knudsen

Grid, Silvana Nikolic

En kväll i juni

334

2022

Relationsroman

bottom of page