top of page

Amy Perrys fordomme

Laura Starkey

Amy Perrys fordomme

Amy Perry er målrettet, ambitiøs og temmelig stolt af ikke at være til fals for latterlig romantik. Og hvad så, hvis hun brænder mere for sin karriere end for sin flotte kæreste? Det handler om at prioritere, når man er ung! Men da hun bliver tvunget til at forlade storbyen og tage tilbage til den landsby, der engang var hendes hjem, står Amy over for sit værste arbejdsmæssige mareridt – at oprette et romance-imprint for det forlag, hun arbejder for.

Amy forsøger at tilpasse sig livet uden barer, havremælk og storbyforlag, men hun bliver distraheret af at stå ansigt til ansigt med en person, som hun i årevis har forsøgt at glemme. Inden længe er hun dog lige så opslugt af landsbylivet som af de romantiske manuskripter, hun skal vurdere til det nye imprint – og hun opdager usandsynlige paralleller mellem personernes liv og sit eget.

Amy Perrys fordomme er en underholdende second-chance rom-com, der får en til at længes efter en weekend på en herregård i England med partoutbillet til årets romantiske bogfestival. Den er fuld af sprudlende ordvekslinger, romantisk energi og personlig udvikling.

Amy Perrys fordomme

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

Laura Starkey

Rie Lund Rosenkilde

Grid, Silvana Nikolic

Amy Perrys Assumptions

354

2024

Feelgood

bottom of page