top of page

Alle kvinder er smukke

Fiona Gibson

Alle kvinder er smukke

Efter endnu en katastrofal date beslutter Lorrie, at online-dating er et fuldstændig overstået kapitel. Hun er færdig med mænd, der mener, at de har ret til at påtale, at hun vejer lidt for meget eller er for højlydt. Det kan godt være, at hun er single og kvinde i 40’erne, men hun har et godt arbejde, nogle fantastiske børn, og hun er vel også lykkelig. Det må være nok!

Men da Lorrie modtager en venneanmodning på Facebook fra Frankrig, er hun nødt til at tage sin beslutning op til revi-sion. Antoine Rosseau, der for 30 år siden forvandlede en ensom udvekslingsrejse til Frankrig til en uventet romantisk sommer, vil gerne mødes med hende. Men Lorrie er en ansvarlig kvinde, hun kan ikke bare stikke af til Nice med manden, der knuste hendes teenagehjerte … eller kan hun?

Alle kvinder er smukke er en vidunderlig og morsom feel-good-roman om at finde sin plads i livet og om at give kær-ligheden en ny chance. Og nogle gange findes det rigtige valg lige foran næsen på en, uden at man kan se det. Fans af Joanna Bolouri, Sophie Claire og Julie Houston vil også sætte pris på denne roman.

Alle kvinder er smukke

Serie

Serienummer

Forfatter

Oversætter

Grafiker

Originaltitel

Antal sider

Udgivåelsesår 

Genre

-

Fiona Gibson

Ditte Plauborg og Rie Lund Rosenkilde

Grid, Silvana Nikolic

The Woman Who Met Her Match

348

2023

Feelgood

bottom of page