KOMMER SNART 

Det_bedste_som_er_hændt_mig_150dpi.jpg

DET BEDSTE SOM ER HÆNDT MIG

Af Johanna Schreiber

At få et barn er simpelthen Meningen Med Livet. Eller? For Ermina, Freddie og Sigrid har vejen til den positive graviditetstest været vidt forskellige. Men nu sidder de der. Med skrigende spædbørn, utætte bryster og en partner, som ikke rigtigt forstår. Alle tre stiller

sig selv det samme spørgsmål: Er det sådan her, det skal være?

 

Ermina opgiver mødregruppen, som ikke leverer andet end løgne om søvn og taknemmelighed. Ved et tilfælde støder hun på Freddie og Sigrid, og sammen danner de deres egen gruppe. De tre kvinder er vidt forskellige, men alligevel skaber de et stærkt

venskab, som hjælper dem med at håndtere fødselsdepression, kampen mod de frygtede graviditetskilo og en ligestillings fikseret, men fraværende mand.

I fællesskab indser de, at tingene aldrig er, som man tror, og at selv mødre en gang imellem bliver nødt til at skifte caffe latten ud med champagne.

Læs første kapitel

En_landsbyaffære_150dpi.jpg

LANDSBYAFFÆRE

Af Julie Houston

Cassie Beresford har netop landet sit drømmejob som viceinspektør på den lokale, idylliske

skole, Little Acorns. Så det eneste hun sådan set ikke har brug for, er at det til landsbyens velgørenhedsarrangement bliver afsløret, at hendes mand gennem 20 år har været hende utro. Han har haft en affære med en af Cassies allerbedste veninder, og som om det ikke var nok, må Cassie forholde sig til at blive udnævnt til inspektør for skolen. Det betyder blandt andet, at hun står forrest i kampen for at bevare skolen over for et hold aggressive investorer, der har planer om at jævne den traditionsrige skole og det smukke landskab omkring landsbyen med jorden til fordel for en ny superskole og lukrative boliger.

På trods af udfordringerne i Cassies liv er der også plads til hendes elevers smittende

glæde, hendes store børns udvikling på godt og ondt, og hendes uimodståelige familie og

venner. Og da støvet har lagt sig, opstår der en mulighed for, at kærligheden kan blomstre

igen. Men det kræver, at Cassie kan give slip på den kontrol, som hun ellers har mødt

livet med.

 

En landsbyaffære er en vidunderlig varm og morsom roman, som man hurtigt bliver afhængig af. 

Læs første kapitel

NÃ¥r_jeg_ser_dig_150dpi.jpg

NÅR JEG SER DIG

Af Holly Miller

Ville du vælge kærligheden, hvis du vidste præcis, hvordan det ville gå?

For Joel er kærligheden ikke længere en mulighed. Men da han møder Callie, kan han ikke undgå at føle sig tiltrukket af hende. I Callie ser han den mulighed for alligevel at tage del i livet, som han ellers havde opgivet. Og i Joel opdager Callie den slags kærlighed, hun altid havde håbet på var mulig. De udfordrer hinanden til at tage chancer, til at le og til at stole på, at lige meget hvor meget man slår sig, vil den anden altid være der til at samle én op.

Men Joel har en hemmelighed. Han drømmer om de mennesker, han elsker, og drømmene bliver altid til virkelighed. En nat drømmer Joel den drøm om Callie, som han har frygtet mest, og de må hver især beslutte, hvad de vil. Vil Callie blive sammen med Joel, selvom hun kender sin skæbne? Og hvis man kender sin fremtid, hvordan kan man så være fri til at påvirke sit liv?

Når jeg ser dig er en fejende romantisk og uforglemmelig debut om det mod, det kræver at elske, særligt når man tror, man ved, hvordan det hele ender.

Læs første kapitel

SÃ¥dan_er_det_altid_150dpi.jpg

SÅDAN ER DET ALTID

Af Laurie Frankel

Det er sådan, det altid er, når en familie holder på en hemmelighed … det kan ende med, at det er hemmeligheden, der holder på familien.

Det er sådan, det altid er, når en familie lever lykkeligt til deres dages ende … det kan ende med at blive kompliceret.

Det er sådan, det altid er, når børn forandrer sig … og så forandrer de verden.

 

Det er sådan, Claude er. Han er fem år, den yngste af fem brødre, og han elsker marmelademadder. Han elsker også at gå i kjole og drømmer om at blive prinsesse.

Læs første kapitel