Nye og kommende titler

Jeg er fantastisk!

Viv har masser at se til. Hendes syvårige datter er fuld af ideer og kreativitet, der tager tid, og hendes chef på arbejdet har en bunke forslag til intetsigende opgaver, Viv skal tage sig af. Overgangsalderens symptomer gør det ikke nemmere at løbe stærkt, og faktisk har Viv så meget at se til, at det kan være svært for hende overhovedet at få et øjeblik for sig selv.

Sofias portræt

Sofias portræt er en indsigtsfuld kærlighedsroman om, hvordan samfundets normer kan bremse os i at få det, vi ønsker os mest. Det er en bog om fordomme, afvisninger og om at gøre op med fortiden og sin forestilling om fremtiden – og hvad det overhovedet vil sige at være lykkelig.

Havestue med søudsigt

Havestue med søudsigt af Hanna Blixt er en varm, romantisk og humoristisk julefortælling, der fletter livsfortællinger sammen i en duft af kanel, nelliker og gløgg. Forfatteren Hanna Blixt skriver levende og varmt om sin hjemby.

Hjem til Holly Close Farm

Charlie Maddisons karriere er kommet flyvende fra start, og hun elsker sit arbejde som ung succesrig arkitekt i London. Desværre viser det sig, at kæresten er utro i den helt store skala.

Hvorfor lyve?

Hvorfor lyve er andet bind i Carey Heywoods serie Kærlighedsgåder.
Serien udspiller sig i byen Ferncliff omkring en løst sammensat vennegruppe. I første bind hørte vi Kaceys historie om forlovelsen med Heath. Her får vi Sydneys og Heath's historie. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Under samme himmel

Under samme himmel er en bog om at se sin fortid i øjnene, at turde åbne sig op og opleve ægte intimitet. Bogen er en uafhængig fortsættelse af ‘I figentræets skygge’. Har du læst den, vil du ikke undvære at læse denne.